Не рекомендую!ПлохоНормальноХорошаяРекомендую (1 Оценок, в среднем: 5,00 out of 5)
Загрузка...

Работа в Финляндии и Хельсинки

mansikka

mansikka

Работа в Финляндии и Хельсинки
Тимчасовий вид на проживання (в дозволі стоїть буква <В>) — надається на певний термін: рік або менше, це залежить від терміну перебування, будь то робота або навчання. Після закінчення терміну дії, його можна продовжити, якщо у претендента є на те підстави (робота / навчання у Фінляндії) але не більше ніж на один рік за раз. Іноземний громадянин, який має тимчасовий дозвіл, може зробити запит на безперервне дозвіл, якщо з часом змінилося підстава перебування, наприклад, був укладений шлюб.

Безперервний (у дозволі стоїть буква <А>) — як правило, обмежується терміном дії закордонного паспорта (проїзного документа). Безперервний ВНЖ можна продовжити за один раз на строк не більше чотирьох років. Підстава для безперервного ВНЖ не повинно бути незмінним протягом 4х років. Наприклад, дозвіл на перебування за робочою візою може стати дозволом на підставі сімейних зв’язків у зв’язку з укладенням шлюбу. У разі, коли дозвіл змінилося з безперервного <А> на тимчасове <В>, не можна буде отримати постійний дозвіл.

Іммігрувати за робочою візою можна, коли у вас є фінський роботодавець, якому потрібно довести, що такого фахівця як йому в Фінляндії не знайти. Або ви є засновником компанії, де працевлаштовуєте себе і показуєте зарплату не менше порога надання ВНЖ і відповідно з даною заробітної плати платите великі податки, тут не проходить варіант з нульовою звітністю, 2 роки тому порядок витрат був близько 2000 євро на місяць.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *